חדשות גלריות תמונות מגזין ספורט תרבות ופנאי חברה וקהילה חינוך ולימודים חיי לילה
חפש באתר

מקורות מידע מומלצים ברשת

אורית צוקר - טיפול בחרדות וייעוץ זוגי

הולי בייגל - שירותי קייטרינג חלבי

לימודי הנדסה - הפקולטה להנדסה כימית

פיקסייל - הדפסת תמונות על חומרים

שטרן ושות’ - משרד רואי חשבון בצפון

תושב חוזר - כל מה שכדאי לך לדעת

תמיכה לעמותות - הקמה, רישום וייעוץ

חנויות פרחים בנהריה


איזה פיצריה אתה הכי אוהב בנהריה?
 
תבשיל שלה כי כמעט כולם אוהבים, וזה מגיע מאיטליה: פיצה היא מאכל שמקורו במטבח נפוליטני. מקום שעושה ומוכרת פיצה של פיצריות הם קראו, אבל במקומות אחרים זה יכול להיקרא בפיצרייה, פיצה, פיצה בבית, במסעדה פיצה בחנות הפיצה. "פיצה" המילה היא למעשה הגיה לא נכונה של ה"פ יתה "המילה - סוג של לחם הנאכל בעיקר במזרח התיכון, והוא משמש בהרבה מאכלים התיכון - אך שם יש תקוע כל השנים האלה. זוהי מנה שתראה נהנו ב וילות רבות באיטליה.
 
פיצה נכתב בהשראת שתי מנות בעבר. היוונים הקדמונים מכוסה הלחם שלהם עם שמנים, צמחי מרפא, גבינה, בעוד הרומאים יצרו "השליה", גיליון של הקמח עם גבינה, דבש ועלי דפנה בטעם. הפיצה המודרנית שאנו מכירים שמקורו באיטליה נקרא "נפוליטני פאי" עם עגבניות, ולאחר מכן ב גבינה 1889 נוספה צלחת כדי ליצור את הפיצה שאנו מכירים כיום.
 
הטהרנים של נאפולי רק רואה שני סוגים נכון להיום פיצות: מרינדה ואת מרגריטה, ואת שני אלה הם שני המועדף ביותר על ידי איטלקים רבים. מרינדה היא את המבוגר בין השניים, והוא עקף עם עגבניות, אורגנו, שום שמן זית כתית. שם מרינדה נובע מהעובדה שזה הוכן על ידי אשתו של דייג על הים שלה faring בעלה כשחזר למסעות דיג שלו המפרצים של נאפולי, וזה למה יש טעות, כי הוא קצת פיצה פירות ים. מרגריטה היא הפיצה עקף מכוסה ברוטב עגבניות מוקרם עם גבינה ועלי בזיליקום טריים. פיצה לזכותו האופה רפאלה אספוזיטו, שעבד בפיצרייה "פייטרו ... e basta כולן", מסעדה, כי הוא עדיין פועל תחת השם 'Pizzeria ברנדי' ו כבר נקבעה מאז 1880. בשנת 1889 הוא אפוי שלוש פיצות שונות על ביקורו של המלך אומברטו הראשון והמלכה מרגריטה סאבויה. המלכה אמרה כי פיצה האהוב עליה היה אחד כי היו צבעים של ירוק את הדגל האיטלקי מן עלי בזיליקום, מוצרלה לבנה אדום של עגבניות, ולכן השילוב הזה נקרא "מרגריטה" לכבודה.
 
ישנם סוגים שונים של פיצה שנובע הערים השונות של איטליה. פיצה נפוליטנית כמו פיצה כל טיפוסי עשה עם גבינת מוצרלה ועגבניות, כי עשויים קצת את החומרים המשובחים ביותר כגון עגבניות סן Marzano שגדלים במישורים וולקני הסמוך להר הגעש וזוב לבין מוצרלת Bufala Campana, מוצרלה, כי הוא עשוי מחלב מ מוסים שגדל הביצות של קמפניה ו לאציו במצב חצי פראית, מוצרלה זה מוגן עם ייעוד משלה מוגן אירופה מוצאם.
 
הסגנון לאציו שהוא אחד לראות בחלקים רבים אחרים של איטליה זמין בשני סגנונות. אחד הראשונים הוא מבושל, מחבתות זמן אפייה מלבנית יש קרום עבה הדומה מאפין אנגלי, זה בדרך כלל מבושל בתנור חשמלי נמכר לפי משקל ב קחו את החנויות. הסגנון השני הוא מוגש בדרך כלל במסעדות, אלה מוגשות בצורת עגולים מסורתיים, יש בסיס דק ופריך. היא בישלה בדרך כלל הפונדק עץ ירה בתנור המקנה לו טעם ומרקם ייחודיים.
 
ברחבי העולם יש יותר וריאציות שונות של פיצה כמו פיצה עמוק שיקגו מנה של. זה מראה עד כמה משהו שבא מתוך הקהילה קטנה יחסית הרעים לתוך מועדף בעולם
 
גם בנהריה לאורך שדרות הגעתון וברחבי העיר תוכלו להנות משלל טעמים וריחות של פיצות ומאפים.
 
את הגבינה תבחר יכול לעשות הבדל גדול כדי הפיצה שלכם ולהפוך אותו למשהו באמת מיוחד. ישנן הרבה אפשרויות גדול באמת אם אתה רוצה משהו קלאסי, הרפתקנים או גורמה. להלן כמה מן האפשרויות העליון.
מוצרלה
של מוצרלה כמובן הוא הפופולרי ביותר בעולם גבינה פיצה, אם אתם אוכלים בנאפולי או ניו יורק. עם סיבה טובה. זה נהדר על פיצה! אבל מוצרלה משתנה הרבה סגנון ואיכות.
 
מוצרלה טרייה תאו האיטלקי הוא מספר אחד בחירה עבור הטהרנים. זוהי גבינת שמנת יפה . למרבה הצער, בגלל זה הוא גבינה טרייה, זה לא יכול להיות אופציה עבור כולם. כשמדובר תאו מוצרלה, הכלל הוא טרי יותר טוב. ובגלל זה הוא ארוז בתוך המים, יושבים במים כי זמן רב מדי עלול לגרום גבינה לאבד את מרקמו ואת הטעם די מהר. הדבר מקשה למצוא מוצרלה באפלו גדול מחוץ לאיטליה. גם באירופה, למרות שהוא זמין, הוא לא בדיוק נפוץ. תפוס אותו אם אתה יכול, במיוחד עבור נפוליטני קלאסי או מרגריטה.
 
הבחירה הבאה היא מוצרלה מחלב פרה טרי אשר זמין נרחב ביותר. עם זאת, במקרים רבים, זה יש טעם קצת יותר מוצרלה מגוררת רגילים בסופרמרקט או גרוסים. למעשה, מוצרלה מגוררת נותן תוצאות מצוינות על רוב פיצות היא עדיין בחירה טובה.
 
כמובן שיש יותר מאשר פיצה מוצרלה. יש הרבה אפשרויות גדולות אחרות.
 
פרמזן  גם עובד ממש טוב על פיצה, בשילוב עם גבינות מתונות אחרות או על עצמם.
 
הוא מטורלל קלה, נמס להפליא. נסה את זה עם פטריות בר פיצה גורמה מיוחדים באמת.
 
 עוד גבינה שנמס היטב והוא מלא טעם. זה נהדר עם בצל, פלפלים או עגבניות.
 
ריקוטה היא גדולה על פיצה, בשילוב במיוחד עם מוצרלה או פרמזן. זה מוסיף אור, ורעננות פיצה שלך הוא נהדר עם כל ירקות הקיץ.
 
פרובולונה. אם לא ניסית פרובולונה על פיצה, כדאי! אתה יכול להיות מאוד מופתע לטובה. פרובולונה יש טעם מלא מאוד ומתובלים כאשר נמס נפלא על פיצה עם כמעט כל דבר.
 
גבינת פטה הוא אחר האהובים. הטעם המלוח העשירה שלו נותן את הפיצה שלכם ביס אמיתי. זה טוב במיוחד עם עגבניות, תרד, ברוקולי, זיתים או פלפלים.
אז למה לא לנסות גבינה פיצה אחרת בפעם הבאה שאתה עושה ו פיצה ?
 
הפיצריות המובילות בנהריה הן:
 
פיצה מנו נהריה
טלפון: 04-9517233
כתובת: סחלב 1  
 
פיצריה קאפרי נהריה
טלפון: 04-9923395
כתובת: שד הגעתון 20 
 
פיצרית מריו נהריה
טלפון: 04-9921123
כתובת: שד הגעתון 20  
 
מיסטר פיצה נהריה
טלפון: 04-9921726
כתובת: שד הגעתון 43 

 
סברי פיצה נהריה

טלפון: 04-9524090
כתובת: כביש נהריה עכו מול קיבוץ עברון 
 
פיצה דומינו נהריה

טלפון: 04-9922202
כתובת: שד הגעתון 20 
 
פאסטה פסטה נהריה

טלפון: 04-9929393
כתובת: האירית 2 קניון הצפון 

פיצה טי - נהריה

טלפון: 04-9000490
כתובת: שד הגעתון 36 גן העיר 

פיצה זהו זה  | נהריה
ויצמן 40 נהריה

 
רודיאו פיצה נהריה
 
חם בטאבון נהריה
 
סברי פיצה נהריה

זיול'ה ג'חנון בר

   
פיצה אלוהה
ההגנה 20 נהריה

 
פיצריה בייבי שף  | פיצריות
לוי אשכול 14 נהריה
X