חדשות |
כתב נהריה ברשת |
2/8/2010
בלי לשים לב אנו נמצאים במחציתה של חופשת הקיץ ובקרוב מאוד יחזרו הילדים לבתי הספר. צוות נהריה ברשת יצא למס' חנויות בעיר ומביא לכם את מיטב המבצעים לקראת החזרה לבית הספר.
החנות הראשונה בה ביקרנו הינה כפר השעשועים, הממוקמת ברח' לוחמי הגטאות 35. קיבלה אותנו בסבר פנים יפות, בתיה גולדשטיין אשר סקרה בפנינו את המבצעים המרכזיים בחנות.
בגזרת התיקים: תיקים אורטופדיים של מותגים ידועים החל מ- 120 ₪ , תיקי keds – 70 ₪, תיקי טרול לגן ב- 50 ₪, תיקי גן – 30 ₪, תיקי אוכל ב – 15 ₪ ותיקי נוער החל מ- 40 ₪.
מבצעים נוספים: קלמרים מעוצבים 3 תאים ב- 10 ₪, ציוד לביה"ס החל מ – 1 ₪ ומחשבון מדעי ב- 20 ₪.
על כל קנייה מעל 250 ₪ תקבלו כרטיס חינם לסופרלנד או ללונה פארק.
בהמשך סיורנו בעיר הגענו לקרביץ בקניון נהריה, שם עזרו לנו לבחור ציוד שווה במיוחד, המוכרים הצעירים והנמרצים רון והדר.
בקרביץ זכינו למגוון רחב של מבצעים והנחות במבחר מוצרים:
מגוון תיקי outdoor החל מ – 59 ₪
עפרונות עם מחק 1.69 ₪ לחבילה
מגוון מוצרים ב- 10 ₪ כגון: עטים, עטי עיפרון, מרקרים ועוד.
קלסרי מותגים החל מ – 4.99 ₪, יומני מותגים החל מ- 15.99.
ספירלות A4 NICI 3 ב – 34.99.
את מסע הקניות חתמנו אצל מרדכי מספרי דורון בשדרות הגעתון. חנות זו הינה הוותיקה ביותר בנהריה והיא קיימת כבר קרוב ל- 60 שנה וידועה בזכות השירות המעולה אותו היא מעניקה.
בספרי דורון תוכלו למצוא מחירים זולים ונוחים על מגוון המוצרים, אך לא מבצעים ספציפיים. אחד היתרונות הגדולים של חנות זו הוא בכך שהיא נמצאת בקשר שוטף עם כל בתי הספר בעיר לגבי הספרים שיש לקנות.
כל שעליכם לעשות הוא להשאיר את רשימת הציוד של ילדכם, או פשוט להתקשר ולציין את הכיתה ובית ספר והציוד יוכן עבורכם.
לאחר יום חם...חזרנו עם כל הציוד ואנו מוכנים לשנת הלימודים שבפתח.