חדשות גלריות תמונות מגזין ספורט תרבות ופנאי חברה וקהילה חינוך ולימודים חיי לילה
חפש באתר

מקורות מידע מומלצים ברשת

אורית צוקר - טיפול בחרדות וייעוץ זוגי

הולי בייגל - שירותי קייטרינג חלבי

לימודי הנדסה - הפקולטה להנדסה כימית

פיקסייל - הדפסת תמונות על חומרים

שטרן ושות’ - משרד רואי חשבון בצפון

תושב חוזר - כל מה שכדאי לך לדעת

תמיכה לעמותות - הקמה, רישום וייעוץ

לוח אירועים

  

סקר מקומי

את מי מהסטנדאפיסיטים הבאים הייתם רוצים לראות בנהריה?

  • שחר חסון
  • נדב אבקסיס
  • שלום אסייג

יום העצמאות ה- 63 בנהריה

העיר נהריה חגגה את יום עצמאותנו כמיטב המסורת, כשאלפי תושבים גדשו את רחוב הגעתון ומוקדי הפעילות שהיו פזורים לאורכו.
Bookmark and Share

 

כמדי שנה הורם דגל ישראל לראש התורן לציון סיום יום הזיכרון לחללי צה"ל ופתיחת חגיגות יום העצמאות. ראש עיריית נהריה מר ז'קי סבג, בירך את התושבים ולאחר מכן החל מופע הזיקוקים המרהיב שכיסה את שמי העיר.

 יום העצמאות ה- 63 בנהריה
 
יום העצמאות ה- 63 בנהריה
 
 יום העצמאות ה- 63 בנהריה

החגיגות בבמה המרכזית התבססו על טהרת האמנים המקומיים כשבזה אחר זה עלו: תזמורת הנוער העירונית בניצוחו של אריה כפיר,  להקת צעירי נהריה של מרכז תקוותנו בבימוי וניהול מוזיקלי של אמיר כץ, מופע ריקודי היפ הופ עם רקדני הסטודיו של ענבל חסון, להקת מקצבים בניהולה של אלקי כסיף, קבוצת "דאנס אנד שיפ" של טל גרונר, הזמרת לאה ויצמן והרכב MB במוסיקת היפ-הופ ישראלית.
 

 יום העצמאות ה- 63 בנהריה
 
 יום העצמאות ה- 63 בנהריה
 
יום העצמאות ה- 63 בנהריה

על האירוע שהתנהל בצורה מופתית, אחראית מנהלת מחלקת התרבות בעירייה, הגב' גליה מור.

 יום העצמאות ה- 63 בנהריה

האווירה המיוחדת הורגשה בכל פינה כשבתי הקפה והמסעדות התמלאו עד אפס מקום ומשפחות הסתובבו ברחובות ההומים ונהנו ממגוון האטרקציות שהציעו הדוכנים.
 

 יום העצמאות ה- 63 בנהריה
 
יום העצמאות ה- 63 בנהריה

במרכז רחוב הגעתון התמקמה להקת רוק ותיקה ששרה ממיטב שירי שנות ה – 80 וזכתה לתשואות נלהבות מהקהל שנכח במקום.
 
יום העצמאות ה- 63 בנהריה

בבימת האמפיתיאטרון בשד' הגעתון התקיים מופע לכל המשפחה "את לי ארץ", ששילב קטעי תיאטרון מהווי הציונות ושירים מוכרים. לאחר מכן התקיימה הרקדה של מצווה עם תזמורת פסיפס בה לקחו חלק תלמידי ישיבת ההסדר "נהר דעה", תנועת בנ"ע, חברי הקהילה ותושבי העיר.

 יום העצמאות ה- 63 בנהריה
 
 יום העצמאות ה- 63 בנהריה

גם בטיילת המזח לא הפסיקו לחגוג בהרקדה "עד כלות הכוחות", אשר נמשכה עד חצות הלילה, תושבים רבים הצטרפו לקצב ורקדו להנאתם.

 יום העצמאות ה- 63 בנהריה

לצפייה בכל התמונות לחצו כאן>>

עוד בחדשות

מה זה פוליש
מתי כדאי לבצע הובלת דירת 3 חדרים?
10 טיפים לפני שבוחרים ללכת לטיפול זוגי
מה משפיע על הכלכלה שלנו?

תגובות תגובות
X