חדשות גלריות תמונות מגזין ספורט תרבות ופנאי חברה וקהילה חינוך ולימודים חיי לילה
חפש באתר

מקורות מידע מומלצים ברשת

אורית צוקר - טיפול בחרדות וייעוץ זוגי

הולי בייגל - שירותי קייטרינג חלבי

לימודי הנדסה - הפקולטה להנדסה כימית

פיקסייל - הדפסת תמונות על חומרים

שטרן ושות’ - משרד רואי חשבון בצפון

תושב חוזר - כל מה שכדאי לך לדעת

תמיכה לעמותות - הקמה, רישום וייעוץ

לוח אירועים

  

סקר מקומי

את מי מהסטנדאפיסיטים הבאים הייתם רוצים לראות בנהריה?

  • שחר חסון
  • נדב אבקסיס
  • שלום אסייג

פעם בריכה, היום אופניים

שחיינית העבר של הפועל נהריה, אורת בש, מעדיפה היום להתחרות באופני כביש
Bookmark and Share
כבר מגיל צעיר היה ברור שהשחיינית אורת בש תגיע רחוק. אורת, שנולדה בשנת 73' וגדלה בקיבוץ ראש הנקרה, קיבלה בבית חינוך לספורט, כאשר אביה, צביקה בש, היה כדורגלן בהפועל נהריה וניהל בית ספר לכדורגל בקיבוצים. את אהבתה לספורט ולשחייה החדירה בשתי אחיותיה הצעירות, שירה ופז, שאף הן הצטיינו בענף זה.

פעם בריכה, היום אופניים

היא גדלה באגודת השחייה של הפועל נהריה, תחת הדרכתו של רובי שלו. היה לי הכבוד להכיר אותה בבריכת השחייה, כאיש הנהלה באגודה, וכבר אז, כשהיתה ילדה קטנה וחדורת מוטיבציה, הרגשתי שהיא לא תהיה סתם עוד שחיינית, אלא כזו שתגיע רחוק ותהווה מודל לחיקוי. במסגרת המכביה ה-13, ביולי 89', השיגה בש מדליית ארד במשחה 100 מ' חזה. כעבור חודש, באליפות הארץ, היא כבר השיגה לא פחות משמונה מדליות (4 זהב, 3 כסף וארד אחד). בתחרות זו היא גם זכתה בתואר שחיינית מצטיינת לגילאי 17, והיתה שותפה מרכזית בזכיית קבוצת הנשים של נהריה באליפות המדינה.

לאחר פרישתה מהשחייה עזבה את ראש הנקרה ועברה להתגורר בתל אביב. היא חיה עם בן זוגה נמרוד דובינסקי, ויש להם שלושה ילדים: ארבל, אדר ואורי. יחד עם נמרוד היא הקימה את מועדון האופניים התל אביבי TACC. היא עצמה משתתפת בתחרויות שונות בענף אופני הכביש.

עוד בספורט

אימון כושר – לבד או עם מאמן?
קורס סנפלינג
יש כסף, אבל מה עם הניצחונות? יש כסף, אבל מה עם הניצחונות?
כדורשת: בגין זכה בטורניר בתי ספר כדורשת: בגין זכה בטורניר בתי ספר

תגובות תגובות
X