חדשות גלריות תמונות מגזין ספורט תרבות ופנאי חברה וקהילה חינוך ולימודים חיי לילה
חפש באתר

מקורות מידע מומלצים ברשת

אורית צוקר - טיפול בחרדות וייעוץ זוגי

הולי בייגל - שירותי קייטרינג חלבי

לימודי הנדסה - הפקולטה להנדסה כימית

פיקסייל - הדפסת תמונות על חומרים

שטרן ושות’ - משרד רואי חשבון בצפון

תושב חוזר - כל מה שכדאי לך לדעת

תמיכה לעמותות - הקמה, רישום וייעוץ

לוח אירועים

  

סקר מקומי

את מי מהסטנדאפיסיטים הבאים הייתם רוצים לראות בנהריה?

  • שחר חסון
  • נדב אבקסיס
  • שלום אסייג

יום הניקיון הבינלאומי

בשבוע הבא: מאות תלמידים ותושבים מהגליל המערבי ישתתפו בפרויקט יום הניקיון הבינלאומי וינקו את מי הים ואת חופי האזור
Bookmark and Share

מיזם ניקיון החופים יוצא לדרך – עשרות צוללנים ינקו את מי הים מאזור הנקרות באתר התיירות ראש הנקרה ועד לחוף בצת, יחד עם מאות תלמידים ותושבים שינקו את החופים: יום הניקיון הבינלאומי יוצא לדרך בתאריך 16.9, כולם מוזמנים להצטרף.

יום הניקיון הבינלאומי

יום הניקיון הבינלאומי אשר יצוין ברחבי העולם זו השנה ה-26 יעמוד השנה בסימן 'ים נקי מאשפה'. במסגרת הפרויקט יזמו ארגונים בינלאומיים יחד עם תוכנית 'חוף נקי' של המשרד להגנת הסביבה את שבוע ניקיון החופים שיתקיים בין התאריכים 16-23.9 במסגרתו ינוקו עשרות חופים ואתרי צלילה ברחבי ישראל.

החברה הכלכלית מטה אשר ומחלקת איכות הסביבה במועצה האזורית מטה אשר יחד עם אתר התיירות ראש הנקרה, רשות הטבע והגנים ומרכז צלילה פוצקר בנהרייה יזמו את הפרויקט באזור הגליל המערבי בו ישתתפו מאות תלמידים ותושבים. במהלך היום ינקו עשרות צוללים את קרקעית הים, מאתר התיירות ראש הנקרה ועד לחוף בצת לאורכה של רצועת החוף. הצוללים ינקו את הפסולת הימית והלכלוך אשר הצטבר בקרקעית הים, מהנקרות בהן מבקרים מאות אלפי מבקרים מדי שנה ועד לחוף בצת. את ניקיון הים ישלימו מאות מתלמידי המועצה יחד עם תושבים ומתנדבים אשר ינקו את חופי האזור ביום שכולו חגיגת ניקיון למען החופים והים.

יום הניקיון יתקיים ביום ו', 16.9 מהשעות 09:00-17:00, ובנוסף, בין השעות 09:00 – 12:00 יעמידו מדריכי רשות הטבע והגנים תחנות הסברה בנושא צבי הים ושמירת החוף.

"לקראת יום הניקיון, ובכלל לאורכה של כל השנה, כולנו לוקחים את האחריות בידיים ודואגים לשמירת החופים באזורנו" אמר השבוע גלי רז מנהל חופי הים בחברה הכלכלית מטה אשר, "יחד עם יניב גלבוע ממונה איכות הסביבה במטה אשר, עם יריב המאירי מנכ"ל אתר התיירות ראש הנקרה ויאיר ים (פוצקר) יזמנו מבצע ניקיון מיוחד, במסגרתו ינקו צוללים את מימי האזור. חשיבות השמירה על ניקיון הים ברורה מאליה ואנו קוראים לכל מי שיכול לבוא ולקחת חלק בהשתתפות ביום הניקיון הבינלאומי".

להרשמה לפרויקט הצלילה [מיועד לבעלי תעודת צוללן בלבד] – מרכז צלילה פוצקר נהריה, באתר WWW.PUTSKER.CO.IL דרך לינק 'צור קשר'.

להצטרפות לניקיון לאורך החוף יש לפנות לרותי או יניב מהיחידה לאיכות הסביבה במטה-אשר בטלפון: 04-9879658

עוד בחברה וקהילה

אזרחות פורטוגלית - כל מה שכדאי לדעת
מדריך לבחירת צעצועים
הפקת אירועים - חדשנות ואטרקציות בתחום
מוטיבציה בקרב עובדים – המטרה העליונה עבור מנהלים!

תגובות תגובות
X