סיפור חייו האישי של תומר הינו מרתק במיוחד. תומר, בן 34 תושב שכונת נהריה הירוקה, החל לשחק טניס שולחן מקצועי מגיל צעיר בקבוצה המאוחדת הפועל חיפה קרית חיים וזכה באין ספור מדליות וגביעים. תומר מייחס את מרבית ההצלחה בחייו למאמנו אברהם היט, שזיהה את הגאונות הטמונה בתומר וייעץ לו שחשוב להשקיע בספורט, אך במקביל לא להזניח לרגע את הלימודים.
בתמונה: תומר בראשית דרכו בהפועל חיפה/קרית חיים
את לימודיו סיים בהצטיינות כהנדסאי אלקטרוניקה במסגרת העתודה הצבאית במכללה הטכנולוגית "אורט" קרית ביאליק. לאחר שירותו הצבאי החל את דרכו בעולם ההייטק ועבד במס' חברות בהן: 3t- שעסקה בפיתוח ויצור של מערכות לחישת טמפרטורה בזמן אמת ללא מגע יד אדם וחברת - A.C.S Motion Contl; העוסקת בפיתוח ויצור בקרי תנועה למנועי- SERVO
הקפיצה הגדולה הגיעה בשנת 2002 כאשר התקבל לעבודה באינטל חיפה במחלקת פיתוח מעבדים למחשבים ניידים. במהלך תפקיד זה הועבר לשלוש שנים בקוסטה ריקה, ניהל צוות של 30 מהנדסים והנדסאים.
בתמונה: המגינים ותעודות ההוקרה להם זכה תומר על הפרויקטים באינטל
כיום, לומד תומר לתואר בהנדסת תעשייה וניהול, התמחות מערכות מידע, באוניברסיטה הפתוחה ועובד כעצמאי בפיתוח פרוקיטים לחברות שפונות אליו.
לפני כשבועיים השתתף בטורניר טניס שולחן של תלמידי האוניברסיטה, על מנת לקבוע את הנציגים שישתתפו בטורניר אס"א המפגיש את כל הספורטאים מהאוניברסיטאות והמכללות בארץ.
תומר זכה במקום השלישי ונסע לייצג את האוניברסיטה באליפות שהתקיימה השבוע באילת. גם באליפות זו הוא לא אכזב, כשחזר עם מדלית זהב על המקום הראשון בזוגות קבוצתי עם האוניברסיטה הפתוחה ובמקום שני קבוצתי עם האוניברסיטה הפתוחה.
בתמונה: תומר עם המדליה והגביעים מאליפות אס"א
בפגישה איתו זכינו לראות את מגוון העיטורים להם זכה במהלך חייו ולהתרשם משמחת החיים והמרץ שלו. בנוסף לכל הדברים הללו, מקפיד תומר לתרום לקהילה ומלמד סטודנטים לבגרות במתמטיקה במכללת הגליל המערבי בהתנדבות.
בתמונה: תומר מפגין את כישוריו
© כל הזכויות שמורות ל "Ncity.co.il" |
נבנה על ידי EKDESIGN
![]() |
---|