חדשות גלריות תמונות מגזין ספורט תרבות ופנאי חברה וקהילה חינוך ולימודים חיי לילה
חפש באתר

מקורות מידע מומלצים ברשת

אורית צוקר - טיפול בחרדות וייעוץ זוגי

הולי בייגל - שירותי קייטרינג חלבי

לימודי הנדסה - הפקולטה להנדסה כימית

פיקסייל - הדפסת תמונות על חומרים

שטרן ושות’ - משרד רואי חשבון בצפון

תושב חוזר - כל מה שכדאי לך לדעת

תמיכה לעמותות - הקמה, רישום וייעוץ

לוח אירועים

  

סקר מקומי

את מי מהסטנדאפיסיטים הבאים הייתם רוצים לראות בנהריה?

  • שחר חסון
  • נדב אבקסיס
  • שלום אסייג

הפנינג ספורט לילדי נהריה התקיים אמש באצטדיון הכדורגל בעיר

ההפנינג לילדי כיתות ג'-י' מקבוצות הספורט בעיר מתקיים מידי שנה בחופשת הפסח וכולל מגוון פעילויות בענפים שונים. גם השנה נמשכה המסורת בארגונה המופתי של מחלקת הספורט בעיריית נהריה, שדאגה למאות ילדים ליומיים של ספורט, חינוך וחוויה.
Bookmark and Share

ההפנינג המסורתי מתקיים מידי שנה בחופשת הפסח, בארגונה של מחלקת הספורט של עיריית נהריה, בניהולה של משה שיטרית. במשך יומיים רצופים, משעות הבוקר עד הצהריים מתחרים ילדים מכיתות ג'- י' לפי קבוצות גיל ומין.

הפנינג ספורט לילדי נהריה

כדורגל, כדורעף ומשיכת חבל הן קטגוריות הספורט בהן מתחרים התלמידים לפי קבוצות של בנים-בנות.

הפנינג ספורט לילדי נהריה

12 מועדוני הספורט בעיר הגיעו יחד עם קבוצותיהם שאומנו במשך תקופה ארוכה על ידם של מאמנים ומדריכי מחויבות אישית. 650 ילדים ובני נוער נרשמו להפנינג ולמען ביטחונם האישי, הוסעו לאצטדיון בהסעות מאורגנות שיצאו מכל מועדון נוער בעיר. 

הפנינג ספורט לילדי נהריה

המשחקים התקיימו בשיטת ליגה, בת סיבוב אחד, שבה ניתנת הזדמנות לכל מועדון נוער להתמודד במספר משחקים.

בתום הסבב, המנצחות מכל בית עולות לחצי הגמר ומשם למשחקי הגמר. בסיומם של כל הטורנירים, התקיים טקס חלוקת גביעים ומדליות לקבוצות הזוכות בכל קטגוריה.

במהלך כל ההפנינג דאגה עיירית נהריה לצנן את גרונם של המשתתפים וחילקה בקבוקי שתייה קרים ושלגונים. מחלקת הספורט רואה בטורנירים ובהפנינג שנערך מידי שנה אמצעי למימוש והקניית ערכים חינוכיים כדוגמת כבוד הדדי, עזרה לזולת, מצוינות בספורט סובלנות ועוד.

הפנינג ספורט לילדי נהריה

אין ספק שההפנינג תרם רבות לגיבושם של הילדים בקבוצות השונות, העניק להם חוויה ספורטיבית מהנה ודרך טובה להתחיל את חופשת הפסח הארוכה.

לצפייה בכל התמונות לחצו כאן>>

עוד בספורט

אימון כושר – לבד או עם מאמן?
קורס סנפלינג
יש כסף, אבל מה עם הניצחונות? יש כסף, אבל מה עם הניצחונות?
כדורשת: בגין זכה בטורניר בתי ספר כדורשת: בגין זכה בטורניר בתי ספר

תגובות תגובות
X