אופנה ויופי |
ענבר שקד - המרכז לאיפור מקצועי בועז שטיין |
16/5/2010
לקראת חג הביכורים, בו אנו מתהדרים בבגדים חגיגיים, צחורים ובוהקים המאפיינים את חג הביכורים, אין לשכוח לשים את הדגש על מראה איפור מדוגם, אשר מבליט את יופיו וקסמו של החג.
אמן האיפור בועז שטיין מציג לכן נשות נהריה, לקראת חג השבועות: קולקציית איפור אביבית ופסטלית, המאפיינת את חג הביכורים וחושפת עולם שלם של טוהר, וטבע המבליט את יופיו החבוי.
מראה האיפור המשווה למראה כפרי, זוהר וקורן. צלליות העיניים הכהות והדרמטיות של החורף מפנות את מקומן ומעניקות את קדמת הבמה לטובת הצבעים הפסטליים המעניקים לפנים מראה מואר, העיניים מקבלות מראה פתוח ורענן והעור נראה מואר ורענן - לצד האיפור הבהיר.
השלבים ליצירת המראה:
1. ניקוי הפנים: תחילה נקי את הפנים עם חלב פנים או ג'ל ניקוי, לאחר הניחי קרם לחות על בסיס מים וממתינים עד לספיגה מלאה.
2. מייק אפ וקונסילר: מפזרים בקלילות מייק אפ מוצק או נוזלי בשכבה דקיקה על כל שטח הפנים בעזרת מברשת מייק אפ או ספוגית לחה. באם נשארו כהויות או פגמי עור, הניחי קונסילר בגוון עורך עד להסתרה מלאה.
3. שימר: לנקודות אור ומראה מואר לפנים, הניחי שימר נוזלי בגוון בהיר על ה - T זון (מצח, אף סנטר ועצמות הלחיים.)
4. פודרה: מפדרים את הפנים בתפזורת בעזרת מברשת רחבה וגדולה ע"י שימוש בפודרה שקופה באבקה, בכדי לקבע את המייק אפ ולשמרו לאורך זמן.
5. צללית דחוסה: הניחי צללית ירקרקה בגוון פסטלי פנינה על כל גלגל העין וטשטשי לכיוון עצם הגבה.
6. צללית באבקה: למראה מואר וזוהר לעין, הניחי צללית אבקתית ומבריקה בגוון בהיר על עצם הגבה ובזווית הפנימית של העין. בעזרת במרשת ספוג רחבה בטכניקה של טפיחות.
7. עפרון עיניים: להדגשה מיידית של מתאר העין, תחמי את מסגרת העין בעפרון עיניים ( שחור, כחול, ירוק ) וטשטשי מעברים בעזרת מברשת ספוג או צימרון אוזניים.
8. יהלומים: נצנצי את העיניים בצללית יהלומים בשלל צבעים למראה זוהר וחגיגי. הניחי את הצללית בטפיחות בעזרת מברשת סיליקון שטוחה ורחבה.
9. מסקרה: למראה פתוח ולריסים מודגשים ומלאים, משחי את הריסים לכל אורכם במסקרה שחורה המעבה ומאריכה.
10. גבות: מסרקים וממלאים את הגבות במידת הצורך בעזרת צללית או עפרון לגבות.
11. סומק בקרם: למראה של תפוחי לחיים סומקות ומתוקות הניחי סומק בקרם בגוון ורדרד בעזרת כריות האצבעות או מברשת סיליקון וטשטשי עד להתמזגות.
12. שפתיים: מלאי את השפתיים בגלוס שקוף המלווה בנצנוצים קריסטלים, המעניק לשפתיים מראה זוהר וסופר מבריק.