את מי מהסטנדאפיסיטים הבאים הייתם רוצים לראות בנהריה?
שחר חסון
נדב אבקסיס
שלום אסייג
חדש: מתחם ענק של הכללית בקניון נהריה
דרוג:
בריאות וכושר |
כתב נהריה ברשת |
8/12/2011
במהלך משמעותי של שירותי בריאות כללית לשיפור השירות לתושבי נהריה והסביבה יוקמו בקניון נהריה, על שטח של כ-650 מ"ר, שלושה מכוני טיפול ומרכז סדנאות, בהשקעה של כ-2.5 מיליון שקל.
המתחם יכלול מכון פיזיותרפיה, מכון להתפתחות הילד ומכון לב. מכון הפיזיותרפיה יכלול 12 מיטות טיפול, חדר לפעילות גופנית קבוצתית, אמבטיות טיפוליות וטיפול בעזרת מציאות מדומה. המכון להתפתחות הילד יכלול צוות רב מקצועי של רופאים מומחים, מרפאים בעיסוק, פיזיותרפיסטים, קלינאיות תקשורת, עבודות סוציאלית ופסיכולוגים. מכון הלב יאויש ברופאים קרדיולוגים מומחים מהמחלקה הקרדיולוגית של בית החולים כרמל בחיפה ויצויד במכשור אבחוני חדיש, כגון אקו-לב ומבחני מאמץ, כך שניתן יהיה לערוך את כל הבירור הרפואי בנקודת זמן אחת, תוך הקלה על הנבדקים וקיצור זמן משמעותי, החיוני להצלת חיים.
כמו כן יפעל במקום מרכז סדנאות חדיש של כללית, בו נערכות פעילויות קידום בריאות, כגון קבוצות פעילות גופנית, הפחתת משקל, הנקה ועוד, בהנחיה של אנשי מקצוע מיומנים ומנוסים של כללית ובפיקוח רפואי.
מנהל כללית במחוז, אינג' שלמה פרי, מסר כי הכללית משקיעה מאמצים רבים בשיפור ובשדרוג השירות לתושבי נהריה והגליל המערבי, כאשר רק לאחרונה נחנכה מרפאה חדשה של כללית בשכונת נהריה הירוקה. מהכללית נמסר כי שיתוף הפעולה עם קניון נהריה מאפשר הפעלת שירות איכותי ללקוחות כללית, בתנאים מרווחים וידידותיים ובנגישות גבוהה.